09/08/2018
YVES DAELMANS

Hoboken-Mercurius korfbalcub (HMKC) organiseert komend weekend ondertussen al voor de 30ste keer hun Benecup Marcel Van Damme, maar dit jaar voor het eerst op kunstgras

Hoboken-Mercurius korfbalcub (HMKC) organiseert tijdens het weekend van 10 tem 12 augustus ondertussen al voor de 30ste keer hun Benecup Marcel Van Damme, maar dit jaar voor het eerst op kunstgras!

Er zijn opnieuw verschillende Nederlandse teams aanwezig waaronder Oranje-Wit, Noviomagum, Koag en Seolto.  Ook de Duitse kampioen Pegasus komt naar Hoboken.  Zij zullen het opnemen tegen ondermeer Borgerhout/GW, Sikopi, HMKC, Blauw Wit, Spartacus en Appels.

Het tornooi zal op vrijdagavond 10/8 worden geopend met 2 mooie wedstrijden :

20:00  HMKC – Ganda

21:15   Borgerhout/GW – AKC/Luma

Op 11/8 en 12/8 starten de wedstrijden rond 10u tot 18u.

Kortom een weekend vol topkorfbal en een mooie opwarmer voor de start van het nieuwe seizoen.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het Fort VIII te Hoboken op de nieuwe kunstgrasvelden van HMKC.

Serge Bossant (Voorzitter HMKC)