korfbal.be

Moorsel - De Faluintjes

Sporthal De Faluintjes
Beugemstraat, 24
9310 Moorsel 

Tel.: 053 73 22 62

 

Komende uit de richting Antwerpen:
Via Dendermonde:
Bij het binnenrijden van Aalst onder de eerste brug doorrijden en onmiddellijk links afslaan (oprit viaduct), richting Asse-Opwijk. De weg blijven volgen tot de derde verkeerslichten (O.L.Vrouwplein – kerk van Mijlbeek). Daar links afslaan (Moorselbaan, richting Asse-Opwijk-Moorsel). Deze weg blijven volgen tot voorbij de garage Honda aan de linkerzijde van de weg (1300 m). Hier linksaf (Achterweg - wegwijzer Sporthal Faluintjes). Aan het volgende kruispunt linksaf en deze weg volgen tot bij het kruispunt met de Kruisabeelstraat (rechts bevindt zich een wegwijzer naar de sporthal) (1700 m). Hier rechtdoor tot volgende kruispunt. Op de hoek bevindt zich de sporthal.

Via Lebbeke (kortste weg):
De E17 nemen tot afrit 14 (even voorbij Sint-Niklaas) en de richting Dendermonde (N41) nemen. De N41 volgen tot aan het kruispunt met de N17, net voorbij de brug over de Schelde (ca. 13 km). Aan de verkeerslichten niet richting Dendermonde nemen, doch rechtdoor rijden richting Lebbeke. Aan het einde van deze weg (opnieuw verkeerslichten) linksaf richting Lebbeke. Bij het binnenkomen van Lebbeke komt men bij een rotonde. Daar rechtsaf (ringweg Lebbeke) tot aan de volgende rotonde (rechts van het kruispunt is er een Aldi). Daar rechtsaf richting Aalst-Wieze. Deze weg volgen tot net voor de “Chocolaterie Callebaut” (kruispunt met verkeersdrempel). Daar linksaf richting Moorsel (Berggouw). Deze weg steeds blijven volgen (in het begin zijn er een paar haakse bochten) tot in Moorsel tot men aan een pleintje komt gevormd door 4 straten (men bevindt zich dan zelf in de Ravenakkerstraat). Het kruispunt oversteken naar de Kortendries. Deze weg blijven volgen tot men bij de sporthal komt (links aan het kruispunt van de Kortenbosdries en de Beugemstraat). Deze reisweg met kopie wegenkaart is ook te vinden op de website van Ago Aalst.

Komende uit de richting Brussel of Gent:
Autostrade A10-E40, afrit Aalst nemen. Richting Dendermonde (en niet Aalst-centrum) volgen. Opgelet: komende van Gent moet men de autoweg verlaten, dan over de brug van de autoweg rijden en na de brug onmiddellijk weer rechts richting Dendermonde. Deze weg (ring) steeds blijven volgen, over het viaduct van de Dender, tot aan de achtste verkeerslichten (O.L.Vrouwplein – kerk van Mijlbeek). Hier linksaf slaan richting Asse-Opwijk-Moorsel. Daarna verder zoals hierboven vermeld onder “via Dendermonde”.
 

Alternatief komende vanuit BRUSSEL of GENT langs de autosnelweg E40 (ingeval van werken aan de Siesegemlaan of aan het kruispunt Gentsesteenweg/Siesegemlaan)
U neemt afrit nummer 19 "AALST". U rijdt richting centrum tot aan de rotonde (gemeenzaam "Haring" genoemd). U neemt richting Brussel-Vilvoorde (blauwe richtingaanwijzers) gedurende ongeveer 2 km. Aan de eerste verkeerslichten rijdt U rechtdoor over de Dender en over de spoorweg. (rechts beneden = Colruyt) Eens de spoorweg gepasseerd komt U aan een tweede met verkeerslichten uitgerust kruispunt. Daar neemt u links de Albrechtlaan. Aan het tweede kruispunt uitgerust met verkeerslichten - voorbij de kerk - rijdt U rechts de Binnenstraat in. Vervolgens verder zoals de normale weg hiervoor.

Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego NDN Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering