Merksplas - 't Hofeind

tel : 014/63.94.43
tel cafetaria : 014/55.29.91

Wegbeschrijving :

Komende vanuit Antwerpen :
Neem E313/E34 richting Eindhoven. Rechts aanhouden en volg E34/A21 richting Eindhoven-Turnhout.
Neem afrit nummer 22 (Gierle,Beerse,Vosselaar) en sla rechtsaf. Neem op de rotonde de N132 (derde afslag) richting Beerse.
Aan de 2de verkeerslichten op deze baan rijd je gewoon rechtdoor. In het centrum van Beerse rechts aanhouden voorbij de kerk.
Ga dan linksaf naar de Vrijwilligersstraat. In de Vrijwilligersstraat neem je de 3de straat links (Peerdekensstraat). Aan het einde van de weg naar rechts over de brug. Volg deze baan tot aan de rotonde in Merksplas. Neem hier de 2de afslag en volg deze baan voorbij de kerk, richting Hoogstraten (N124 - Leopoldstraat - Kerkstraat).
Voorbij de scherpe bocht (N124 - Pastorijstraat), neem de eerste straat rechts (Wijntuinstraat) aan Meubelpaleis Leemans. De parking bevindt zich in de eerste straat rechts.