Overlijden Jenny Everaert (update)
Gepubliceerd: 1/09/2017 - Bondsbureau
We vernamen gisterenavond dat Jenny Everaert na een slepende ziekte overleden is.

Zij was Erelid van de KBKB, jarenlang voorzitter van het Regelingscomité (Comité Evenementen en Organisaties) en steeds begaan met het wel en wee van onze nationale teams.

Voor haar tomeloze inzet ontving zij in 2015 de hoogste onderscheiding binnen de KBKB, de Lifetime Award.

De uitvaart vindt plaats aanstaande maandag te 10u.

De Raad van Bestuur en de ganse korfbalgemeenschap wensen de familie en vrienden van Jenny erg veel sterkte.

Bijkomende info :

Jenny werd opgebaard in Rouwcentrum Brys, Sparrenhofstraat 162 te Sint-Niklaas, waar u haar een laatste groet kunt brengen op vrijdagavond 1 september 2017 tussen 19.00 en 20.00 uur.

De uitvaartdienst zal opgedragen worden in de parochiekerk O.L.Vrouw ten Bos te Nieuwkerken, Ten Bos te Nieuwkerken-Waas, op maandag 4 september 2017 om 10.00 uur.

Samenkomst en gelegenheid tot groeten in de kerk vanaf 9.40 uur.

Gevolgd door de bijzetting van de urne op de gemeentelijke begraafplaats te Nieuwkerken-Waas.

Er zal een namis opgedragen worden op zondag 15 oktober 2017 om 9.30 uur in de parochiekerk O.L.Vrouw ten Bos te Nieuwkerken.