Programmatie wriemeldagen-U8L-U10L-U10K4 (Update)
Gepubliceerd: 19/09/2017 - Comité Jeugdkorfbal (JR)

Even nog deze aanpassing:

- U10League en U10K4, wijzigiging in het aanvangsuur op Catba. 14U00 wordt 13U00

- U10K4, wegens bijkomend ploegje Minerva, werd het programma U10K4 wat aangepast, deze versie van 19 september 2017 vervangt alle vorigen

- De ploegjes in een blauw blokje, betekent 4 ploegjes op 1 locatie

*****************************************************************************************************************

Aan alle verenigingen die deelnemen met onze allerkleinsten Wriemel – U8League – U10League-U10K4,

Na een recentelijke vervelende ervaring, waarbij geen enkele email van the.blue.ghosts@korfbal.be bij mij is terecht gekomen op mijn gebruikelijk korfbal email adres marleen.marckx@korfbal.be en dit sinds blijkbaar eind augustus al, mag ik met drang vragen aan alle verenigingen, indien dat zich ook bij jullie zou voordoen, dat ik een mail niet beantwoord en maybe er een zelfde probleem zou opduiken, toch even telefonisch contact met me op te nemen. Onder elke mail staat mn gsm nummer.

Jammer dat dat lichtje bij The Blue Ghosts ook niet is aangeslagen, zij hebben daardoor ook gisteren het nationaal U8 en U10 tornooi op KCOV gemist.

Naast de email, is er ook nog altijd de telefoon, het meeste directe contact

M vr gr

Marleen Marckx

CVJ

0476/364747

Aan de verenigingen die inschreven met een U10K4 ploegje veld 2017-2018,

Door een tot nu toe onverklaarbare redenen, kwam bij mij als programmator van de Wriemel, U8League, U10League en U10K4, geen enkele mail van de vereniging the Blue Ghosts door. Zij schreven in met een U10K4 ploegje, dit is aan het licht gekomen gisteren op het Nationaal tornooi U8 en U10 op KCOV, doordat onze voorzitter Dirk Lambrecht plots in cc stond bij een mail dat The Blue Ghosts me na zovele eerdere verstuurde en hij me erover aansprak. Ik zoek via de Federatie uit, hoe het komt dat geen enkel Korfbal email adres van Th Blue Ghosts bij mij binnenkomt op mijn korfbal email adres marleen.marckx@korfbal.be, het adres dat ik al jaren gebruik en waar ik tot nu toe geen enkel probleem mee heb ervaren.

Hierbij dus een aangepaste versie, met deelname van The Blue Ghosts met een U10K4 ploeg, deze versie va 17/09/2017 vervangt alle vorige.

De nieuwe programmatie vind u hier.

Marleen Marckx

CVJ

0476/364747

De programmatie van de wriemeldagen, U8L, U10L en U10K4 vind je hier :
                        * Wriemeldagen
                        * U8L - U10L - U10K4