Nu inschrijven voor korfbalkampen!
Gepubliceerd: 6/02/2018 - JeugdCte - Korfbalkampen (JR)

SPORTKAMPEN 2018.

Nog steeds zijn er clubs die de weg naar de sportkampen niet hebben gevonden. Spijtig is dit, want een week sportstage met daarin 4 uur per dag korfbal, andere sporten en de nodige ontspanning en rust moet je toch eens meemaken. Wedden dat je nog jaren deelneemt na die eerste keer. Deelnemen kan vanaf 8 jaar tot 18 jaar!

Onze gediplomeerde monitoren staan garant voor de goede werking van het sportgedeelte, onze activiteitsleiders voor de ontspanning.

Clubs als AKC/Luma, Floriant, Temse, Voorwaarts, KCBJ, Leuven, Putse, Verde, Kwik, Vobako, Scaldis, Meeuwen, Rijko, Joki, Hoboken-Mercurius zijn al jaren vaste deelnemers.

Wij zijn dan ook zeer verheugd dat we nu spelers uit Ago Aalst, ATBS en Ganda mogen verwelkomen.

Toch zagen we graag ook Ekerse, Limes, ASKC, Neerlandia, Sikopi ..... enz met een aantal jongeren op onze kampen.

Er zijn nog plaatsen van :

Pasen Genk : 1 april tot 6 april

Pasen Herentals : 8 april tot 13 april

Zomer 1 Genk : 22 juli tot 27 juli

Zomer 2 Genk : 29 juli tot 3 augustus

Zomer 3 Genk : is volledig volzet.

Jeugdcomité - Sportkampen.

ps.: inschrijvingsformulieren vind je onder formulieren.