Update toestand Jense Fontyn
Gepubliceerd: 27/02/2018 - Bondsbureau

Gezien we merken dat velen begaan zijn met de evolutie van de toestand van Jense geven we hierbij graag mee dat hij sinds zondag namiddag uit coma is.

Vandaag wordt hij overgebracht naar cardiologie voor verdere onderzoeken en nadien volgt de revalidatie.

We wensen de familie veel steun toe en hopen op een spoedig en volledig herstel !!

RvB KBKB

*********************************************************************************************

Wedstrijd Verde - Spartacus NDN uitgesteld

Gisterenavond werd de korfbalwereld opgeschrikt door een spijtig voorval tijdens de wedstrijd Verde - Spartacus NDN.

Bericht vanwege Spartacus NDN :

Tijdens de wedstrijd tegen Verde op zaterdag 24/02 stuikte onze voorzitter Jense Fontyn op het veld in elkaar.

Dankzij de adequate hulp van onze verpleegkundige ploeggenoten konden de eerste zorgen snel worden toegediend in afwachting van de ziekenwagen.

Momenteel wordt Jense 1 à 2 dagen in een kunstmatige coma gehouden zodat de nodige onderzoeken plaats kunnen vinden.

Vanuit het ganse SKK bestuur en leden wensen wij veel sterkte aan onze voorzitter, ploeggenoot en vriend, Cara en de ganse familie.

Ook vanwege de ganse korfbalgemeenschap veel sterkte aan Jense, zijn familie en Spartacus NDN.