korfbal.be
TOP in de sport : zorg voor een aanspreekpunt!
Gepubliceerd: 1/06/2016 - Bondsbureau

Marc Herremans lanceert TOP-actie 2: Zorg voor een aanspreekpunt! 
De Time Out tegen Pesten campagne lanceert dit jaar zes TOP-acties waarmee iedereen aan de slag kan om aan een pestvrije sport te werken. Marc Herremans lanceert TOP-actie 2: Zorg voor een aanspreekpunt!


 

Een pestvrije sportomgeving heeft behoefte aan een laagdrempelig aanspreekpunt en een duidelijke meldingsprocedure die gekend zijn bij iedereen. Melden is positief en betekent hulp zoeken voor jezelf of iemand anders. Melden hoort geen taboe te zijn en moet gestimuleerd worden in elke sportorganisatie.

Hoe doe je dat concreet? TOP-actie 2 reikt je tips en omkadering aan voor een aanspreekpunt, een rapporteringsformulier voor het opvolgen van meldingen, en een aantrekkelijke affiche om het taboe rond klikken te doorbreken. Ga ermee aan de slag in jouw sportorganisatie en word TOP!

Vind alle informatie op www.topindesport.be/acties/#step2. Bekijk ook zeker het vormingsaanbod en het TOP-promotiemateriaal!

Veel succes!


Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego NDN Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering