Assimilatie initiator voor bachelors en masters LO
Gepubliceerd: 22/06/2016 - Comité Opleidingen Trainers

Assimilatie INITIATOR Korfbal voor bachelors en masters L.O.

Bezit je het diploma van bachelor en/of master Lichamelijke Opvoeding? Ben je bezig met het geven van jeugd - en/of senioren trainingen en coachen in je club of elders? Dan kan je nu je aanvraag richten tot het bekomen van het diploma INITIATOR KORFBAL door assimilatie.

De aanvraag tot assimilatie kan je doen door te surfen naar deze link:www.bloso.be/VlaamseTrainersschool/BasisinformatieCursisten/Pages/Home.aspx

Daar klikken op ‘Assimilatie aanvragen’. Bij de aanvraag moet ook een kopie van diploma opgeladen worden.

Dit diploma kan je gebruiken voor het bekomen van je coachlicentie en je vereniging kan eveneens een subsidieaanvraag indienen bij de overheidsinstanties.

Daniël DE RUDDER,

DSKO Korfbal KBKB/Sport-Vlaanderen