Clinic: Korfbal@school opleidingen
Gepubliceerd: 31/08/2016 - COT

Hoe kunnen we korfbal op een eenvoudige en leuke manier aanbieden op scholen en in clubs? Het lijkt eenvoudig maar is het niet altijd want de omstandigheden zijn altijd anders: jonge en/of oudere kinderen, veel/weinig materiaal, een grasveld of een kleine zaal,…. Sporttechnisch coördinator Tom Bastiaenen laat op 2 u tijd vele spel- en speelvormen de revue passeren( het High5 concept is daar een van) en toont aan hoe ook in mindere omstandigheden korfbal attractief kan worden aangeboden.

Deze clinics is gericht op toekomstige high5 coaches, alle mensen die korfbalinitiaties geven (of willen beginnen geven) op scholen, speelpleinen,.. en trainers van startende korfballers.

Inschrijven website opleidingen verplicht