DRINGEND inschrijven voor initiator op Voorwaarts
Gepubliceerd: 31/08/2016 - Directie opleidingen

Initiatorcursussen Aalst/Appels en Voorwaarts

1.Aalst/Appels

Aanstaande maandag 5 september start de INI cursus voor de regio Oost-Vlaanderen op Appels.

De theoretische sessies zullen doorgaan op Appels. De praktijksessies zijn voorzien op de sportaccommodatie Osbroek te Aalst.

Niet minder dan 16 kandidaten hebben zich ingeschreven uit volgende clubs: Appels, Ago Aalst, Neerlandia, Floriant en Bornem.

Nu al kijkt het COT uit naar een leerrijke en interactieve cursus.

2.Voorwaarts, Edegem

In dezelfde periode is eveneens een geplande INI cursus op Voorwaarts voorzien. Startdatum: donderdag 15 september. Tot op heden zijn maar 6 inschrijvingen genoteerd bij de Vlaamse Trainersschool.

Te weinig! Langs deze weg nog eens een dringende oproep om de alsnog geïnteresseerde kandidaten wakker te schudden om zich in te schrijven voor 10 september !!

Hopelijk kan deze extra aangevraagde cursus met meer dan 12 cursisten aanvangen op de gloednieuwe kunstgrasvelden van Voorwaarts.

Inschrijven op: www.bloso.be/vlaamse trainersschool/pagesdefault.aspx – aanmaken van eigen account.

Op deze website vinden jullie eveneens alle info mbt lessenrooster en deelnemingsprijs.

Voor verdere informatie: daniel.de.rudder@korfbal.be