Week van de officials "scheidsrechters"
Gepubliceerd: 7/09/2016 - KBKB
Tijdens het weekend van 1 en 2 oktober 2016 worden onze scheidsrechters figuurlijk in de bloempjes gezet. De federatie vraagt aan alle clubs dit weekend de scheidsrechters de nodige eer te geven uit dank voor hun vrijwillige medewerking.
Een bloempje, een glaasje, een ludieke actie om  deze vrijwilligers in het daglicht te stellen zou hier op zijn plaats zijn. Niet alleen de officieel aangeduide scheidsrechters zijn belangrijk, ook alle "thuisfluiters",vrijwilligers die er alle weken voor zorgen dat de wedstijden kunnen doorgaan.
Bezorg ons een leuke foto van het gebeuren in je club, wij zorgen voor publicatie op de website. Foto's opsturen naar Alex.elewaut@korfbal.be . Bedankt voor het respect