Zet je sportinitiatief tot eind 2016 in de kijker!
Gepubliceerd: 20/10/2016 - Bondsbureau (JR)

Zet jouw sportinitiatief tot eind 2016 extra in de kijker.

Sport Vlaanderen wil ook buiten de Maand van de Sportclub originele sportinitiatieven ondersteunen door deze extra in de kijker te plaatsen. Organiseert jouw sportclub de komende weken een leuk initiatief (waarin beleving centraal staat) en wil je dat graag extra promoten? Laat het ons dan weten via sportersbelevenmeer@sport.vlaanderen.

Elke week worden 1 of meerdere originele inzendingen geselecteerd en via de Sociale Media van Sport Vlaanderen in de kijker geplaatst. Bovendien maken deze activiteiten kans om aangekondigd te worden in de krant De Zondag of om tijdens de uitzending van Studio Sport (Studio Brussel op zondag van 12u – 13u) door Stijn Vlaeminck vermeld of opgebeld te worden.

Sport Vlaanderen