Opgelet met mails!
Gepubliceerd: 2/11/2016 - David Van den Bosch

Let op met mails in je @korfbal.be adres van afzenders of met een inhoud die je niet vertrouwt. Momenteel gaan er mails de ronde met in bijlage een .ZIP bestand waarvan de inhoud spreekt over een factuur/invoice. Als je twijfelt over de inhoud of afzender, doe dan nooit de bijlagen open! Kans is reëel dat het hier over een poging gaat om bestanden op jouw computer te blokkeren en pas tegen betaling terug vrij te geven.

De KBKB zal:

- enkel in het Nederlands met haar leden communiceren.

- enkel mailen vanuit gekende officiële @korfbal.be adressen.

- mails ondertekenen met de naam van een medewerker van de federatie.

Gelieve dus op te letten met dit soort mails. Indien je twijfelt over de authenticiteit van de mail, aarzel dan niet om ons telefonisch of per mail te contacteren.