Meebouwen aan de toekomst van beachkorfbal?
Gepubliceerd: 7/11/2016 - Comité Beachkorfbal

Wie wil meebouwen aan de toekomst van het beachkorfbal?

Op enkele jaren tijd is het beachkorfbal enorm hard gegroeid. Pakweg een 10-tal jaar geleden (en nog daarvoor) was het beachkorfbal vooral een sporttak die door enkele clubs al eens werd georganiseerd als tussendoortje tijdens de zomermaanden.
Sinds 2010 heeft ook de federatie het potentieel van het beachkorfbal ingezien, en zijn er een aantal gemotiveerde mensen aan de slag gegaan om dit, in samenwerking met deze clubs, uit te werken.

Wat begonnen is met 2 kleine manches, is de laatste jaren enorm gegroeid tot 10 manches in 2016.
Ook de komende jaren staat er nog veel moois op het programma. We willen bevestigen in België, internationaal staat er wat moois op het programma, wie weet komt beachkorfbal wel op de eerste Beach World Games in San Diego in 2019.

Maar deze groei, brengt ook extra werk met zich mee, en daarvoor zijn we nog op zoek naar extra mensen om het comité beachkorfbal te versterken.

Iedereen met nieuwe, goede ideeën, die mee wil bouwen aan het beachkorfbal, die wat tijd wil vrijmaken voor onze sporttak (je hoeft zeker niet op elke manche of elke vergadering aanwezig te zijn) is welkom!

Heb je interesse? Laat het ons dan weten via bestuur@beachkorfbal.be

Hopelijk tot snel!