Kimberly Buys lanceert TOP-actie 5
Gepubliceerd: 8/11/2016 - Bondsbureau

Kimberly Buys lanceert TOP-actie 5: Doe de thematraining!

Ontdek de thematrainingen van Kimberly Buys en zet pesten op een sportieve manier in de kijker!

Klik
hier om het filmpje te bekijken

Aandacht besteden aan het thema pesten tijdens het sporten? Het kan!

TOP-actie 5 'Doe de thematraining' reikt drie thematrainingen aan die sportbegeleiders kunnen koppelen aan spel- en bewegingsvormen. Zo leren kinderen en jongeren al sportend en spelenderwijs wat pesten is, welke vormen pesten kan aannemen, wat het verschil is tussen plagen en ruzie, en nog veel meer. Voor jongeren 12+ is er een thematraining rond cyberpesten. Elke thematraining geeft concrete tips om te variëren en differentiëren naargelang leeftijd en de grootte van de groep, en bevat al het nodige achtergrondmateriaal voor de sportbegeleider om snel van start te gaan.

Ontdek de drie thematrainingen via https://topindesport.be/acties/#step5! Download de documenten gratis, print ze uit, ga ermee aan de slag en maak van de sportclub een TOP-club!

Veel succes!