Clinic korfbal@school

De clubs die ingestapt zijn in het korfbal@school project hebben al zeer goede resultaten geboekt. We stellen echter vast dat nog te veel verenigingen angst hebben dat zij dit niet gaan kunnen bolwerken, dat ze te weinig vrijwilligers hebben om deel te nemen. Nochtans denkt en werkt de federatie altijd mee met de club om het project te laten slagen. Het aantal scholen, hoeveelheid initiaties, materiaal,… wordt in onderling overleg bepaald zodat het project voor elke club mogelijk is. Daarnaast is een belangrijke pijler van het project dat de leerkrachten opgeleid worden om zelf korfbal te geven op school.

Daarvoor hebben wij speciaal een opleidingstool ontwikkeld die de leraars in staat stellen om kinderen het maximum aan beleving mee te geven tijdens de lessen.

De kinderen kennen dan de korfbalsport en de clubs kunnen ze uitnodigen op hun ledenwervingsacties door scholenkorfbal te organiseren binnen hun club.

We creëren een win win situatie waar beide partijen beter van worden.

Hoe we korfbal aanbieden kun je leren op deze clinic: een must voor alle jeugdverantwoordelijken binnen de verenigingen.

Daarvoor hebben wij speciaal een opleidingstool ontwikkeld die de leraars in staat stellen om kinderen het maximum aan beleving mee te geven  tijdens de lessen.

We creëren een win win situatie waar beide partijen beter van worden.

Inschrijven verplicht. In de prijs zit ook een ticket voor de finalewedstrijden van die dag en twee broodjes.

Prijs: 15,00 €

Sessies