22/04/2021
Mercedes Van den Eynde

Voor onze U10 zijn we op zoek naar een gemotiveerde trainer die graag de training van de jongste spelertjes op zich kan nemen.
De trainingen zijn initieel vooral gericht op balvaardigheid en nadien wordt opgebouwd naar het spelen van vriendschappelijke matchen.
Trainingsmomenten voor U10 zijn op woensdagnamiddag, concrete uren in overleg. Indien gewenst door trainer en ouders/spelers kan ook een tweede trainingsmoment op vrijdag ingepland worden.
Tijdens het veldseizoen (april-mei / augustus-oktober) wordt er getraind in Gemeentepark Kapellen.
Het zaalseizoen is in Sporthal Putte van november tot maart.

Uiteraard nodigen we de trainer graag uit om zelf met onze kernploegen mee te trainen, en indien gewenst mee te spelen, om zo de sport te leren.

Vergoeding voor trainingen in overleg.

Heb je interesse om de u10 van KC Kapellen te trainen neem dan hier contact op met de club.