16/03/2019
PETER D'HOLLANDER

Geen problemen voor AKC/LUMA in de U16 halve finale

AKC/Luma had in de reguliere competitie slechts 1 punt verloren en dat was in deze eerste halve finale U16 duidelijk te merken. Kon Boeckenberg de eerste tien minuten nog wat weerwerk bieden (6-3) , dan was het de rest van de eerste helft al AKC/Luma dat de klok sloeg. Mooi samenspel en knappe doelpunten zorgden er voor dat we bij de rust de eerste finalist al kenden . Ruststand 14-4.

Ondanks de grote achterstand blijft Boeckenberg toch nog het beste van zichzelf geven en gedurende de tweede helft kunnen ze ook geregeld tegen scoren. AKC/Luma laat ondertussen een aantal van zijn reserve spelers ook even van de finale proeven. Daardoor verwatert de wedstrijd een beetje al wordt er nog regelmatig gescoord. Spannend is het dan al lang niet meer. Eindstand 27-12.

Foto : Marco Spelten