17/03/2019
PETER D'HOLLANDER

Na een spannende wedstrijd met verlengingen kon Technico het behoud in Hoofdklasse 2 verzekeren.

Na een gelijk opgaande aanvangsfaze , 2-2 na zes minuten, neemt Techinco het heft in handen in deze eerste runners-up wedstrijd. Het loopt uit tot 3-9 na 22 minuten. In de laatste vijf minuten komt Joki echter los en bij de rust is de achterstand terug gebracht tot twee doelpunten . Ruststand 7-9.

Na de rust blijft Joki doorgaan op zijn drive en na acht minuten is de gelijke stand een feit (11-11). Even later loopt Joki zelfs tot 13-11 uit. We zijn dan halfweg de tweede helft. Drie minuten voor het eindekomt Technico weer gelijk (13-13). We krijgen verlengingen. De eerste dit weekend. Ook daarin houden de teams elkaar in evenwicht. 15-15 na de eerste vijf minuten. In de tweede vijf minuten loopt Technico terug 2 doelpunten uit en verlengt zo zijn verblijf in hoofdklasse 2. Eindstand 15-18