04/04/2022
Stefaan Segers

Wie helpt het beachkorfbal mee groeien?


Zoals vorige week al duidelijk werd, vindt het WK Beachkorfbal plaats in Nador (Marokko) op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus. De sportieve cel (olv Erik van den Bulck) stelde reeds een sterke selectie samen. Diezelfde Scorpions spraken, tijdens hun individuele voorstelling, al reeds hun grote ambities uit. Samen willen ze graag het goud mee terug naar België nemen! Om hun reis optimaal voor te bereiden zijn ze op zoek naar extra steun. De steun & support van het thuisfront en supporters hebben ze al maar ook op een andere manier kan dit team nog de nodige (financiële) steun & partners gebruiken.

Het team engageerde zich al om zelf nog de nodige inspanningen leveren en neemt dus zelf ook initiatief om de nodige middelen te verzamelen voor hun trip naar Nador. Maar we kijken ook verder dan dat. Naast de Scorpions kan ook de algemene werking van het Belgische Beachkorfbal ondersteuning gebruiken om verdere stappen te zetten! Want ook de Flanders Beachkorfbal Tour van 2022 staat weer voor de deur. 

Kan u ons ondersteunen, of ken je iemand die hiervoor interesse kan hebben? Laat het ons dan zeker even weten!
De mogelijkheden kan u terugvinden in onze partnerbrochure.
Het is natuurlijk altijd mogelijk om in overleg een pakket op maat samen te stellen. Als partner krijgt u niet enkel return via de Belgian Scorpions, maar ook de Belgische Tour is hieraan gekoppeld.

Meer informatie kan u ook steeds verkrijgen via Tom Bastianen (tombastianen@beachkorfbal.be), Erik Van den Bulck (erikvandenbulck@beachkorfbal.be) of Stefaan Segers (stefaan.segers@korfbal.be).