16/07/2020
Mercedes Van den Eynde

Graag delen we jullie mee dat we samen met partner Trainersmateriaal een groepsaankoop voor korfbalballen hebben uitgewerkt.

Vanaf vandaag kunnen jullie als club aangesloten bij de KBKB een bestelling plaatsen, dit kan tot en met 16 augustus. Bestellingen die later dan 16 augustus binnenkomen bij Trainersmateriaal zullen van onderstaande voordelen geen gebruik kunnen maken. Hierbij de praktische info:

Bestellingsvoorwaarden
- Bestellingen moeten minstens 10 ballen bevatten. Hierdoor kan gratis verzending van de bestelling
   gegarandeerd worden. Mixen van diverse ballen uit het assortiment is toegelaten.
- De facturatie van jullie bestelling zal rechtstreeks van Trainersmateriaal aan de club gestuurd worden.
   Jullie krijgen dus geen factuur van de KBKB hiervoor.
- De bestellingen worden door Trainersmateriaal pas verzonden nadat zij de betaling ontvangen
   hebben. Probeer daarom de factuur zo snel mogelijk na ontvangst te betalen!

Assortiment ballen
- Mikasa K4 indoor: blauw - geel
- Mikasa K5 indoor: blauw - geel

- Mikasa K4 outdoor: zwart - wit
- Mikasa K5 outdoor: zwart - wit

- Er is een vaste prijs voor alle bovenstaande ballen afgesproken.
- 36 euro per bal

Bestelformulier
- Op het bestelformulier worden gegevens gevraagd van zowel het lever- als het facturatieadres. Gelieve alle velden in te vullen ook als beide adressen dezelfde zijn.
- Zorg voor een correct e-mailadres zodat jullie je pakket kunnen volgen tijdens de verzending.