Beachkorfbal Info   Beachkorfbal Partners

Voor manches is het inschrijvingsgeld vastgelegd als volgt:

- Senioren: 20 euro

- Jeugd: 15 euro voor het eerste team, 10 euro voor alle volgende teams van dezelfde club op dezelfde manche.

Voor de manches in Deurne (Arenaplein), Blankenberge en Hoevenen, gelieve in te schrijven en online te betalen via onderstaande link:

Voor de manche in Aalst kan je rechtstreeks inschrijven bij Ago Aalst. Dat kan via e-mail: Ago.aalst@korfbal.be

Voor alle manches op Sikopi kan je alle informatie terugvinden op sikopibeach.be

Voor de manches op Sikopi is er geen inschrijvingsgeld en is deelname gratis.

Via deze website kan je je ook inschrijven.