13/08/2020
Stefaan Segers

Het Beachcomité is nu al volop bezig met de zomer van 2021! Wat houdt dit in? Lees meer...


Elke zomer kijken we er weer naar uit: even korfballen met onze voeten in het zand, onder een mooi zonnetje, liefst in de nabijheid van wat water en dat allemaal in een rustig ontspannen sfeertje. Voor de ene is het louter voor de fun, een ander bekijkt het als een mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen, en nog enkele anderen bekijken het als “topsport” als spelers van onze nationale trots, de Belgian Scorpions. 

Maar om dit allemaal te verwezenlijken hebben we ook een aantal toppers nodig achter de schermen. En daarvoor doen we nu even een oproep!

Het Comité Beachkorfbal is namelijk op zoek naar versterking! Wil jij meewerken aan de verdere uitbouw van het beachkorfbal? Laat het ons dan zeker even weten! We zijn op zoek naar organisatorische talenten die ons kunnen helpen bij onze organisaties, logistieke ondersteuners (of losse medewerkers op onze events), korfballers met een sportieve of medische visie om onze nationale teams te ondersteunen, of zelfs mensen met een grote passie voor het beachkorfbal, die mee de dagdagelijks beslissingen willen nemen. Zelfs de functie van voorzitter is in de toekomst vacant voor een gepassioneerd beachkorfballer ;-)

Denk jij ons hierbij te kunnen helpen? Laat dan snel je gegevens achter via dit formulier: https://forms.gle/xhivh3h5xCNbAahc8

Je zal dan snel gecontacteerd worden door één van de leden van ons dagelijks bestuur om dit verder te bespreken!

Wij werken nu al een topzomer 2021! Hopelijk kunnen we rekenen op jouw steun! 

Het Comité Beachkorfbal