27/05/2021
Mercedes Van den Eynde

The Blue Ghosts zijn op zoek naar een gemotiveerde trainer voor hun bewegingsschool en U10 spelers. Het is de bedoeling om de jeugdspelers opnieuw richting competitie te begeleiden.

Het seizoen 2021-2022 zal als overgangsjaar fungeren met 1 training per week op vrijdag. De uren zijn in overleg te bepalen.

De trainingen gaan door in Vichte op het veld Lendedreef en in Sporthal Beekdaal.

De vergoeding wordt in overleg afgesproken.

Als trainer kom je terecht in een jonge club met een sportieve geest en toffe ambiance!

Bij interesse, gelieve contact op te nemen met: voorzitter@theblueghosts.be

27/05/2021

22/04/2021
Mercedes Van den Eynde

Voor onze U10 zijn we op zoek naar een gemotiveerde trainer die graag de training van de jongste spelertjes op zich kan nemen.
De trainingen zijn initieel vooral gericht op balvaardigheid en nadien wordt opgebouwd naar het spelen van vriendschappelijke matchen.
Trainingsmomenten voor U10 zijn op woensdagnamiddag, concrete uren in overleg. Indien gewenst door trainer en ouders/spelers kan ook een tweede trainingsmoment op vrijdag ingepland worden.
Tijdens het veldseizoen (april-mei / augustus-oktober) wordt er getraind in Gemeentepark Kapellen.
Het zaalseizoen is in Sporthal Putte van november tot maart.

Uiteraard nodigen we de trainer graag uit om zelf met onze kernploegen mee te trainen, en indien gewenst mee te spelen, om zo de sport te leren.

Vergoeding voor trainingen in overleg.

Heb je interesse om de u10 van KC Kapellen te trainen neem dan hier contact op met de club.

22/04/2021
Mercedes Van den Eynde

De club is op zoek naar jeugdtrainers voor hun U13/U15/U17 ploegen. De trainingen gaan normaal door op woensdag- en vrijdagavond. Deze timing ligt

nog niet definitief vast en kan besproken worden met de nieuwe trainer. De thuiswedstrijden worden op zondag voormiddag of middag afgewerkt.

Ben je een beginnende trainer of eerder een ervaren dan zijn jullie beide welkom. Wij kunnen voldoende ondersteuning bieden vanuit de club om

een beginnen de trainer te ondersteunen.

Je wordt vergoed voor je gepresteerde uren. Heb je interesse om bij Vosko Kc vzw. aan de slag te gaan als trainer neem dan contact op via het nummer 0496 15 02 82 of Vosko@korfbal.be

17/08/2020
Mercedes Van den Eynde

KC Kapellen is op zoek naar een trainer voor hun kernploeg.

13/07/2020
Mercedes Van den Eynde

De korfbalclub uit Lubbeek is op zoek naar een trainer voor haar seniorenploeg.

09/07/2020
Mercedes Van den Eynde

Wij zijn op zoek naar een trainer voor onze U14 ploeg.

07/07/2020
David Van den Bosch

Technico is op zoek naar een trainer voor onze U16 ploeg.