29/08/2022
Alexis Elewaut

Op zoek naar een bijscholing of een attest van een gevolgde bijscholing? Maak een account VTS aan en je kan op website VTS alle informatie terug vinden. 


Website VTS aanmaken account

Waar hebben wij een account voor nodig?

  • Bijscholingsattesten downloaden (om bij te voegen bij licentieaanvraag)
  • Inschrijvingen cursussen VTS
  • Inschrijven VTS-Plus bijscholingen

 

Wanneer je een VTS-account hebt aangemaakt ga je naar ‘Mijn VTS’: https://www.sport.vlaanderen/VTS scrollen in menu naar ‘Mijn VTS’ – klik op ‘Mijn VTS’ – Meld je aan met voornaam.naam en wachtwoord – ‘Doorverwijzing naar Mijn VTS’ – Klik op ‘Ga verder’ – je krijgt het volledige overzicht van alle opleidingen en bijscholingen. Voor attesten: klik op het PDF-icoontje achter de bijscholing.

Via de VTS-app vind je de attesten op de volgende manier: Download de app (zie mijn handtekening hieronder) – aanmelden met zelfde gebruikersnaam/wachtwoord als op de website: voornaam.naam en wachtwoord – Klik in menu op ‘Mijn Bijscholingen’ – Klik op ‘Vorige bijscholingen’ – Klik op de bijscholing – Klik op de paperclip (rechtsboven in de hoek) – open met het gewenste programma, attest verschijnt op je smart of I-phone.

Let wel: wanneer men vandaag een account aanmaakt zullen de voorbije bijscholingen niet automatisch verschijnen (logisch want ze waren niet gekend in de databank) maar ze kunnen altijd toegevoegd worden aan de betrokken bijscholing waarvoor ze een attest zouden moeten krijgen.