17/06/2021
Mercedes Van den Eynde

Voor komend seizoen is Boomse op zoek naar een ambitieuze, positieve trainer/coach voor het seniorenteam

We zijn op zoek naar een communicatief vaardige trainer die training geven aan een diverse groep korfballers een uitdaging vindt.

Je komt terecht bij een toffe ploeg waar meer ervaren en nieuwe korfballers de basis willen leggen voor een nieuwe vereniging.

Het team traint op woensdag (maar zelfs dat kan bekeken worden) in het gemeentelijke park, kort bij de A12, makkelijk bereikbaar en met voldoende gratis parkeerruimte.

Idealiter neem je ook de coaching  op je, maar in overleg kunnen we daar een mouw aan passen.

Voor onze jonge vereniging is de toekomst belangrijker dan het heden, je wordt bijgestaan door één van onze leden die aankomend seizoen ook de initiatorcursus zal volgen.

We proberen ook te zorgen voor jouw ontwikkeling, als je dat wil hebben we ervaren trainers bereid gevonden je te helpen bij jouw groei als positieve trainer/coach.

Interesse of vragen neem dan contact op met Boomse of de clubcoördinator van de KBKB.

boomse@korfbal.be of mercedes@korfbal.be